Stick-in, mjukslöjdsträff i Socktober


NÄR: onsdag 3 oktober, kl 18.30-21.00
KOSTNAD: 195 kr, lättare fika ingår

Stick-in på mjukslöjdsträff och gotta dig i sockstickning!

Är du en av dom som har stickat sockor i alla tider och vill ha ny inspiration, eller ska du äntligen våga dig på ett par sockor? Då är denna kväll något för dig! För Ikväll är det sockstickning som gäller!

Under kvällen kommer det visas nyheter, både nytt sockgarn och nya stickor från Addi.

Ny Sticka Addi Socken Wunder

Dessutom dukas det upp ett smörgåsbord av olika stickor att teststicka med. Vilken blir din favorit? Metall, bambu, fyrkantiga, korta , långa eller blir det små rundstickor?’ De bästa ‘must have’ tillbehören för sockstickaren finns också på plats såsom strumpsticksetui, sockblockers och olika stickmått. Allt för sockstickaren!

Vilken häl passar din fot bäst? Klassisk, boomerang, fleegle heel, efterskottshäl eller en enkel spiralsocka. De olika hälarna kommer finnas uppstickade för bästa kläm&känn, samt kommer beskrivningar på de olika hälarna finnas till försäljning.
Under kvällen ges 10% rabatt på alla sockgarner och tillbehör.

Är du inte redan en sann sockstickare så kanske detta är kvällen som det händer!

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.  Föranmälan krävs, via telefon 08-400 209 25 eller mejl. Anmälan är bindande. Betalning sker på plats.

Ta gärna med dig en sockstickning eller köp till ett par nya. OBS! Detta är ingen kurs i hur man stickar sockor. Det kommer finnas beskrivningar på raggsockskola och dyligt. För att ha glädje av kvällen bör du kunna sticka runt på strumpstickor eller magic loop.