Prova på att sticka Bellis- och stjärnmönster


NÄR: torsdag 15:e november, kl. 18.00-20.30
KOSTNAD: 375 kr, kursdokumentation samt lättare fika ingår
KURSLEDARE: Maria Gustafsson

Bellismönstret (Daisy stitch) och Stjärnmönstret (Star stitch), förekommer bl a som bottenmönster inom den Estniska spetsstickningen) ser väldigt lika ut men stickas lite olika. Oavsett om man tycker det ser ut som blommor, spindlar eller stjärnor blir resultatet vackert och är roligt att sticka. Det kommer att finnas gott om inspiration till hur man kan sticka mönstret och vad man kan använda det till. Kom och låt dig inspireras!

Vi börjar med att provsticka mönstret på lite olika sätt och sedan är det fritt fram att påbörja ett projekt, kika gärna på här för att få inspiration till vad du kan sticka, här på Marias sida. Ta med garn (gärna några olika kvaliteter/grovlekar) att provsticka i och passande stickor. Anteckningsmaterial och sax brukar vara bra att ha med.
För att få utbyte av kursen bör du behärska räta och aviga maskor.

KURSLEDARE: Maria Gustafsson är stickproffs och bloggar på mariasgarn.se. Hon gör mycket egen design och är en van kursledare inom stickning.

ANMÄLAN: Föranmälan krävs, via telefon 08-400 209 25 eller mejl. Anmälan är bindande och giltig först när den är betald.  Efter anmälan har bekräftats,  sätts kursavgiften in på bankgiro 5036-1815 eller swish 123 368 08 40, senast efter 5 bankdagar från anmälningsbekräftelsen.

Anmälan gör du här>>