Temakväll-Magic Loop


Temakväll- Magic Loop


NÄR: 
kl. 18.30-21.00

KOSTNAD: 195kr, lättare fika ingår

KURSLEDARE:
Sofia Sundström

Är du trött på strumpstickor som ramlar ur arbetet eller har du aldrig stickat runt och tycker det verkar krångligt med alla strumpstickor? Då kan denna temakväll vara något för dig!

Denna kväll går vi igenom Magic Loop.
Med denna teknik stickar du runt med en alldeles för lång rundsticka. Bland det bästa med magic loop är att du behöver endast en längd på rundstickan, slipp strumpstickor och de olika längderna som finns i rundstickor.
Med en 80 cm rundsticka kan du sticka det mesta: koftor, oktröjor, ärmar, sockor och mössor, ja inget är för smått för magic loop!

VÅGA LOOPA!

Under kvällen går vi igenom hur du startar magic loop och du får även en hel del tips och trix också. Vi går även igenom hur du loopar med en kortare rundsticka, 40-50 cm.

För att ha glädje av denna kväll bör du kunna sticka räta och aviga maskor.Tag med 2 stycken enfärgade nystan i olika färger. Samt rundstickor minst 80cm med böjlig vajer eller köp ditt material i butiken. Det kan vara bra att ha med sig stickmarkör, sax, trubbig nål, penna och papper. Du får 10% rabatt under Temakvällen, gäller ordinarie priser.

ANMÄLAN: Föranmälan krävs. Anmälan är bindande och betalas på plats via kurstillfället.

Anmälan gör du här>> eller via telefon 08-400 209 25.