Workshop-Flerfärgsmönster med Lyfta Maskor


-inställt-

Nu kommer en till chans för er som inte kom med förra gången..

NÄR: torsdag 2 april,
kl. 18.30-21.00
KOSTNAD: 400 kr, material och det du behöver för kvällen samt lättare fika ingår
KURSLEDARE: 2stickare- Madelaine Jansson och Lotta Bengtsson

 

Nu kommer 2stickare till Garnadiset  IGEN!  Passa på att gå på denna roliga kväll, full med inspiration! Tekniken lyfta maskor är ett roligt, annorlunda och enkelt sätt att sticka med flera färger.

Skapa nya och annorlunda mönster med lyfta maskor, ett smidigt sätt att sticka flerfärgmönster. Inspireras av Lotta och Madelaines färgsprakande provlappar och prova nya oväntade färgkombinationer. Variationerna av färger, aviga/räta och lyfta maskor är oändliga! Här finns tid till många provlappar, härligt!

Under kvällen går vi igenom grunderna i denna teknik, för att sedan testa på själv. Förkunskaper som krävs för att du ska kunna njuta av denna kväll är räta och aviga maskor.

KURSLEDARE är 2stickare, består av Madelaine Jansson och Lotta Bengtsson. De har bl.a. skrivit en mycket inspirerande bok ’Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor’. De driver även Soppslöjd där det är intressanta föreläsningar om slöjd samtidigt som en äter soppa och mjukslöjdar.  Du kan läsa mer om vad de gör på deras blogg.

Under kvällen finns även deras  bok ’Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor’ att finnas till försäljning. Allt material som behövs för kvällen ingår i kurspriset. Villhöver du något ges 10% rabatt på hela sortimentet under kursdagen.

OBS! sista anmälningsdag är 26/3-2020. Anmälan gör du här>>

Anmälan är bindande och giltig när du betalat avgiften. Avgiften sätts in på bankgiro 5036-1815 eller via swish 123 368 08 40. Betalning ska ske senast 5 bankdagar efter anmälan.