Om


Garnadiset är en garnbutik som ligger på torget i Bandhagens centrum, Stockholm. Här älskar vi garn och speciellt i naturfiber!

Jag som driver Garnadiset heter Sofia och jag öppnade garnaffären i vintern 2015. Jag tyckte det saknades en lokal garnbutik för stickare, virkare, ja, alla som älskar att skapa i garn.

Jag erbjuder ett brett sortiment från tunnaste lacegarn till grov, bulky tjocklek. Många av garnerna är producerade i Europa, exempelvis Norge och Italien. I hyllorna finns även miljövänligt superwash-behandlat garn gjord i EXP 4.0 metoden som är helt klorfri. Här hittar du även garner som är Oeko-Tex certifierade, ekologiska, svenskfärgade, och återvunna. Här hittar du material som alpacka, merinoull, norsk fårull, hampa och bomull.

Om du är nybörjare eller van garnskapare spelar ingen roll, här är alla välkomna! Jag finns här för dig! Jag hjälper gärna till om du har frågor om material, färgval eller om du behöver hjälp med en virk- stickbeskrivning.

Behöver du mer inspiration eller lära dig något nytt har jag även kurser och andra evenemang. Vill du umgås och träffa likasinnade så är du välkommen på mina populära mjukslöjdsträffar, Stick-in.

Det är ni, mina kunder som gör att jag kan finnas kvar. Jag tar tacksamt emot förslag på kurser, garnsorter eller annat som gör att Garnadiset blir en garnbutik som får leva vidare.

 

Hoppas vi ses!

/Sofia

Hitta hit

Tunnelbana: grön linje mot Hagsätra, station Bandhagen
Buss: 161,173