Tillbehör


Hos oss kan du hitta bra stickor, fina knappar och andra finurliga tillbehör, Vi har också fina väskor och etuier som du kan ha alla dina projekt, stickor och tillbehör i.
Här kan du hitta mer om
Stickor
Projektväskor
Tillbehör
Markörer
Smått och gott
Knappar
Till sockstickaren


Projektväskor

Just nu har vi projektväskor från två olika varumärken, norska Plystre och danska Muud. Båda lägger en stor vikt vid material, funktion och kvalitet.

Muud projektväskor
Muud Projektväskor
Plystre projektväskor

Stickor

Hos oss kan du hitta fina bra rundstickor med felxibel kabel och sköna övergångar. Vi har Addi, KnitPro, Pony Color, Hjertegarn Bamboo och Prym ergonomic i vårt sortiment. Vi har allt från 25 cm korta rundstickor till de längsta som är 150 cm.

Mini rundsticka
Missa inte dessa små finurliga rundstickor som finns i 25 cm. Passar perfekt till dig som inte gillar strumpstickor! Här har vi en ärm p G.
Vi har Addi mässing och KnitPro Symohomnie som består av björk.

Tillbehör

Här kommer lite tillbehör som kan underlätta ditt projekt eller bara göra din garnande lite gladare.

Yoga Hjälpsticka
går att forma och har många användningsområden, t.ex som flätsticka, plocka upp tappade maskor eller placera dina vilande maskor på stickan.
De ligger förpackade i 2-pack för 135kr. Jag säljer även singelsticka från bruten förpackning för 69kr. Stickan är i strl 4 mm.

Addi To Go, stickstopp
Dessa stickstopp! ❤️ löve them! Och äntligen finns de att köpa styckvis.
Dessa stickstopp tänjs inte ut. Stoppet blir anpassat till just de stickorna som används för tillfället med hjälp av en fjädring. Du slipper maskor som glidit av stickan. 

Till sockstickaren

Det är många som älskar att sticka sockor, just för att det är mindre projekt och sockor verkar alltid behövas. Men eftersom stickning är en materialsport så finns det mycket grejer till just sockstickare. Här kommer några utvalda tips.

Slit och släng är inget för oss som vet hur lång tid det tar att sticka ett par sockor. Stoppa strumpor är trevligt kvällsnöje!

Addi lyxset. Strumpsr´tickor 15cm och 20 cm samt tillbehör

Knappar

Knappar är det lilla som kan ge ditt plagg den extra piffen. I vår butik hittar du de flesta knppar i naturmaterial som trä, kokos, pärlemo och i återvunna material.

Kolla in våra knappar här

Bling bling knit, tryckknappar med tillhörande strassknapp.