Om oss


Garnadiset är en garnbutik som ligger på torget i Bandhagens centrum, Stockholm. Här älskar vi garn och speciellt i naturfiber!

Jag som driver Garnadiset heter Sofia. Efter ha jobbat och studerat i branschen i ca 15 år, tyckte jag det var dags att öppna en egen butik. Jag saknade själv en lokal garnbutik där jag kunde bolla idéer. Nu kan jag stolt säga att det finns en sådan. =)

I butiken finns ett brett sortiment från tunnaste lacegarn till grov, bulky tjocklek. Här hittar du garn från de välkända leverantörerna såsom Garnstudio/Drops, Sandnes Garn, Svarta Fåret och Järbo. Du hittar även garn från Filcolana, DMC, Rauma. Schoppelwolle och Imagine wool. Material som alpacka, merinoull, norsk fårull, lin och bomull.  Många av garnerna är producerade i Europa, exempelvis Norge och Italien. Här hittar du även garner som är GOTS, Oeko-Tex certifierade, ekologiska, svenskfärgade, och återvunna. Titta gärna under vårt sortiment för att se vad vi har.

Vi är numera flera stycken som arbetar på Garnadiset. När du kommer till oss möter du Sofia, Kattis eller Mathilde. Så om du är nybörjare eller van garnskapare spelar ingen roll, här är alla välkomna! Vi finns här för dig. Vi hjälper gärna till om du har frågor om material, färgval eller om du behöver hjälp med en virk- stickbeskrivning (förutsatt att materialet är köpt hos oss).

Det är ni, våra kunder, som gör att vi kan finnas kvar. Vi tar tacksamt emot förslag på garnsorter eller annat som gör att Garnadiset blir en garnbutik som får leva vidare!

Varmt välkommen!

/Sofia

Hitta hit

Tunnelbana: grön linje mot Hagsätra, station Bandhagen
Buss: 161,173