HÖST- OCH VINTER -24


Sommaren gick otroligt snabbt i år, tycker jag. Men alla årstider har sin charm. För visst är det mysigt att krypa upp i soffan med stickning, en kopp te och sprakande brasa till!

Här kommer de kollektioner och mönster vi har fått in denna höst. Det fylls löpande på.
Vill du veta mer om garnåtgång och storlekar? Vänligen kom in till butiken eller hör av dig via mejl info@garnadiset.se. så hjälper vi dig.

SANDNES

Nytt för i år är att Sandnes beskrivningar nu säljs i enkelmönster. I mönstret finns även en qr-kod som gör att du kan spara ner mönstret i ditt bibliotek på Sandnes hemsida. Sandnes beskrivningar säljs endast tillsammans vid köp av Sandnes Garn.

SVARTA FÅRET, COUNTRYSIDE ESCAPE

I denna kollektion hämtar Svarta Fåret sin inspiration från en weekend i en enkel stuga ute i gnistrande frost, yrande snö och inomhus sprakar en värmande brasa och stickningen är framplockad.

FILCOLANA

PETITEKNIT

AMY SWEATER, Sandnes Peer Gynt
OLGA JACKET, Sandnes Peer Gynt

JÄRBO VERK

I denna kollektion hämtar Järbo sin inspiration från konstens, musikens, teaterns och litteraturens värld.

Järbo Verk

GARNSTUDIO/ DROPS DESIGN

I denna kollektion ser vi fortfarande mycket dubbelt garn med en tunn tråd mohair. Många myströjor och västar med knäppning s sidan. Det finns något för den som vill ha enkelt slätstickning, strukturer eller flerfärgsstickning. Och som vanligt är alla Garnstudios beskrivningar gratis och finns att ladda ner på deras sida.