KAMPANJ JÄRBO LIN


Passa på att göra ett plagg i lin. Plagg i lin blir fantastiska, svala och perfekta att bära på sommaren när man är känslig för sol och värme. (Som jag) 🥵☀️

Denna vecka har vi kampanjpris på Järbo Lin! 199kr istället för 249kr. Gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m 2024-8-18.

Järbo Lin

Järbos lingarn hör till de mjukaste lingarnerna! Detta garn är spunnet av Holma Helsingland. De har jobbat med lingarn i flera generationer, och kan sin sak. Deras garn håller extremt hög kvalitet och färgpaletten är väldigt tjusig!

100% lin
14-23 maskor = 10 cm
Stickor: 3-6mm
100gr- 200m

Vad kan man då sticka i lingarn? Ja, här kommer lite tips på beskrivningar som passar. Vissa finns gratis och andra köps på Ravelry eller hos oss i butiken. Vill du veta mer om garnåtgång eller har andra frågor så kontakta oss i butiken.

Järbo har många fina mönster som passar till Lin. Du laddar enkelt ner dom gratis på Järbos sida. Här kommer tips på några:

Det har blivit några plagg, för mig, i Järbo Lin genom åren. Ju äldre jag blir desto känsligare för sol och värme blir jag. Är de lite skirare stickade så är de riktigt svala och känns knappt att man har på sig något. Så jag passar på att tipsa på plagg som jag tycker passar perfekt till Järbo Lin.

Det finns även en del andra beskrivningar som passar utmärkt att stick i Järbo lin. Dessa beskrivningar finns på Ravelry. Här kommer de: