Garnfika Premiär!


Jag vet att många undrar när jag ska sätta igång med kurser och Mjukslöjdsträffarna. Då det har blivit mycket mer att göra kommer jag sluta med Stick-in. Men jag kommer med ett glädjande besked! Mjukslöjdsträffarna kommer leva vidare i en annan form och på annan plats.

Nina på Kaffeplats 9 kommer ha Garnfika, varannan onsdag, precis som tidigare, varje ojämn vecka. Klockan 15.00-20.00 och det är drop-in!
Behöver du känna atmosfären i en garnaffär så håller jag öppet till 19.00 dessa onsdagar. Sen kommer jag nog springa över och på Garnfika tillsammans med er!
KOSTNAD: fika som köps på Kaffeplats 9, i övrigt gratis.

några nyheter från Sandnes

Den 26:e februari blir första onsdagen vi sätter igång! Då håller Garnadiset kvällsöppet och Garnfika kommer att råda på Kaffeplats9.
I samband med det så kommer de mesta vårnyheter att finnas på plats. Nya kvaliteter, nya färger och nya beskrivningar.

Då kommer även mönstersläpp på Järbo Lin. Detta garn är ett helt nytt garn som produceras i linets hemvist Hälsingland av duktiga Holma Helsingland. Garnet är mjukt, har en fantastisk glans och kommer i 16 vackra färger!
Vi kommer även hålla en KAL i samband med Järbo garn. Materialsläpp och information kommer att finnas på plats den 26:e.

Mer om KAL:en och andra evenemang kan du läsa här>>

Hoppas ni är likade taggade som vi är, för detta kommer bli så kul!