Gröna rum och Swedish fika


Järbo kommer nu med en ny vår- och sommarkollektion! Den består av 3 fina häften, full med somrig design.
Häftena är tryckta på miljövänligt, stadigt papper och är både hållbara och vackra. I häftena får du utöver själva mönstren ett rikt bildmaterial, fina måttskisser för respektive plagg samt tekniska moment förklarade.
Vårens häften kostar 79kr styck.

I Järbos kollektion Gröna Rum gläntar vi på dörren till hemliga trädgårdar och följer stigen mot barndomens smultronställen. Den bjuder på vilsamma handarbetsstunder och stilrena sommarprojekt i naturens material. Vi kan drömma om att plocka körsbär i trädgården, plantera pelargonsticklingar i växthuset och odla tomater på balkongen – medan vi fikar i bersån och stickar en socka eller två. Välkommen till en grönare, skönare värld!

Mönster till häfte 7 Gröna Rum, barn och baby.


I Järbos kollektion Gröna Rum har inspiration hämtats av växternas färg och form.
Låt sommaren komma! Vi kan drömma om att plocka körsbär i trädgården, plantera pelargonsticklingar i växthuset och odla tomater på balkongen – medan vi fikar i bersån och stickar en socka eller två. För de gröna rummen finns även inom oss – bara vi tar oss tid att besöka dem! Välkommen till en grönare, skönare värld!

Mönster till häfte 6 Gröna Rum, vuxen.


Här bjuds vi in till sju sorters kakor, prinsesstårta, nybryggt starkt kaffe och jordgubbssaft. Mamma och barn matchar varandra i mjuka, somriga koftor och med virkade väskor. Bordet är dukat med vackra glas- och tallriksunderlägg och mjuka brödkorgar för de nybakta bullarna.
Hoppas det smakar!

Mönster till häfte 8 Swedish fika.