Nya Svarta Fåret


Ny lansering för Svarta Fåret! Med ny design, nya färger och nya fräscha banderoller är hösten här med Svarta Fåret. Designen står Therese Hagstedt @tipsytessie, Katarina Linnhagen @hagenhuset.se, Emilia Jensen @emiliajensenknit och Essy Winnerholt @essystickar för. Lekfull och färgglad med snygga finesser.

De släpper 3 häften, Wear, Mini och Home. Varje häfte kostar 79 kr styck eller så kan du välja att köpa mönstret digitalt på Ravelry. Nya färger i Ulrika hittar du här>>

Svarta fåret Wear
Svarta Fåret Wear
Svarta fåret Mini
Svarta Fåret Mini
Svarta Fåret Home
Svarta Fåret Home

Häfte 7, Wear

Snygga tröjor, koftor och accessoarer att mixa, matcha och fylla garderoben med. Häftet innehåller både mönster för nybörjare och mer vana stickare som vill skapa sin egen stil.


Häfte 8, Mini

Fyll barnens garderob med hemstickade plagg! i häftet finns det moderna kläder gjorda för alla tillfällen med barnet i fokus: mjuka plagg för både skolgård och kalas. Sådant som barnen själva tycker är fint och skönt, helt enkelt. Tröjor och koftor som passar bra under krispiga höstdagar och accessoarer som både är fina och värmer. Till de allra minsta hittar ni bland annat ett helt set i mjuk merino. En perfekt present till en nyfödd bebis.


Häfte 9, Home

Fyll hemmet med ny inredning! Här hittar ni virkat och stickat som taget ur ett hippt inredningsmagasin. Utöver fina kuddar och plädar finns också en stilren poncho och tofflor att ha på sig för en avslappnad kväll i soffan.