Sägen från Järbo


Järbo höstkollektion Sägen

Kollektionen Sägen, från Järbo, kommer i tre häften. Alla tryckta på miljövänligt, stadigt papper och med mycket vackra bilder. Järbos design är ofta traditionell med en modern touch. De tre häftena kostar 79kr styck.


Sägen 1, mönsterhäfte 10

sägen 1

Detta häfte bjuder på flerfärgsstickade plagg för både dam och herr. Rustika flätot och vackra accessoarer som sjalar, mössor, vantar och en mönsterstickad poncho. Här finns även Järbos egna tappning av den traditionella isländska oktröjan, en nybörjarvänlig trekantssjal och en modern variant av den klassiska flättröjan.


Sägen 2, mönsterhäfte 11

Sägen 2, mönsterhäfte 11

Sägen 2 innehåller klasssiska vardagsplagg för dam och herr- perfekta att fylla höstgarderoben med. Här finns även lite virkat för dig som gillar det. Och pricken över i:et är den vackra mohairklänningen.


Sägen 3, mönsterhäfte 12

Sägen 3, mönsterhäfte 12

Sägen barn, ger dig en hel liten garderob, som vanligt med fokus på praktiska detaljer och användarvänliga plagg. Klä ditt barn i stickat från topp till tå samtidigt som ni gör en utflykt i sagans värld. Här hittar ni Mickel, en söt rävmössa, rödluvans cape, en ljuvlig madickenklänning och massor mer.