Sandnes sommar, barn & baby


Sandnes släpper en sommarkollektion till både baby och barn. Sandnes garn gör som vanligt klassisk design med en touch av retro.

Häftena är så vackra i sig, tryckt på kraftigt matt papper. Och innehållet är ännu vackrare. =) Ett häfte kostar 65 kr och säljs vid köp av Sandnes garn.

Årets sommarkollektion fungerar lika bra till alla årstider, det är det man har till som styr det. Här finner du tidlösa plagg till pojkar och flickor. Det mesta finns i storlekar från 3 månader upp till 4 år. God sticktid!
Räck upp handen, den som längtar efter sommaren ! Det sista året har vi lärt oss att göra allt lite annorlunda, att ha kul på en femöring och åka på semester i trädgården. Vår minsta målgrupp vet hur man kan bygga ett skepp av stolar, och en hydda av en filt, så i den andan så skapar vi sommar precis där vi är.
Sommar barn kollektionen med stickat passar till långa ljusa dagar med tid för lek och mys. Här finner du fina hål mönster och delikata ränder, i sommar garnerna LINE, TYNN LINE & MANDARIN PETIT. Alla garnkvalitéerna är robusta, så här kan barnen riktigt leka.
Härlig sommar stickning!