Sköt om dina grejer!


tvätt stickat muud

Att rå om sina handgjorda plagg och tillbehör är så viktigt om de ska hålla länge. Och att de håller år efter år, är vi många som vill och att slit och släng mentaliteten upphör.

Så nu kan vi med glädje ha ett riktigt bra återfettande tvättmedel och rengöring/återfettande medel för alla Muud produkter, i vårt sortiment.

Tvättsåpa PetiteKnit

-Get tour knit Clean- med PetiteKnit –

Flytande såpa med lanolin för tvätt av ull och silke. Såpan är naturlig och i bästa tyska kvalitet. Lanolinet hjälper till att hålla ullfiberns naturliga fethet, samt håller rent och fritt från bakterier.
såpan är tillverkad i Tyskland för PetiteKnit.
139kr

Behåll dina läderväskor och tillbehör i nyskick under flera år genom att använda muud Care & Clean. muud Care & Clean är en vattenbaserad och naturlig vårdprodukt som rengör och ger näring åt lädret. När det används regelbundet kan muud Care & Clean hjälpa till att förlänga livslängden för dina fodral och väskor från muud.
129kr

Sprayen är lämplig för vård och rengöring av läder, mocka, syntetisk skinn, andra textilmaterial, gummi och plast.

Care & Clean innehåller inga organiska lösningsmedel, vilket innebär att den är lämplig för användning på de flesta ”hårda” ytor som skinn, läder, vinyl, syntetiska material och gummi, skor och stövlar, väskor, lädermöbler och läderbarnstolar.
129kr