Socktober är här!


Har du inte stickat sockor förut så är det väl i Socktober det blir av?! Vi har fått in nytt sockgarn, nya mönster och nya färger i bl.a omtyckta Järbos Mellanraggi.

Detta är Perfect sockgarn från Sandnes Garn.
80% superwash ull, 20% nylon
22 maskor= 10 cm
stickor 3,5mm
50 gram – ca 100 meter

På insidan av banderollen finns sockbeskrivning på norska.
42 kr/ 50 gram

Perfect sockgarn från Sandnes Garn. Superwashbehandlad ull blandat med slitstark polyamid i tunnare kvalitet än den grova raggsockan.
Till Perfect finns ett inspirerande sockhäfte med med alla möjliga sockor. Här finns randiga sockor, resårstickade, spetstickade, stickade från tån och upp eller klassiska sockor från skaft och ned med häl-lapp. Bläddra i häftet här>>


Nya färger i omtyckta Järbo Mellanraggi! När du vill ha sockor som inte blir för tjocka och inte för tunna, utan precis sådär mellan… Ja, då passar Mellanraggi perfekt. Ett nystan räcker till ett par sockor upp till sockor str 41.
82 kr/100 gram

Hos oss finns även ett brett sortiment av olika stickor som passar till att sticka sockor. Kanske dags att prova något nytt?

Hos oss finns små rundstickor, addicrazy trio, fyrkantiga och strumpstickor i olika material såsom metall, bambu och björk.

Andra smarta tillbehör när du stickar sockor är
SOCKMÅTT.
Ett smart sätt att mäta sockor när det är dags för häl och tå. Funkar till sockor från tå-upp och till skaft-ned.
Gjord av trä och mått till vuxen.