Vår- och sommarkollektion från Järbo


Midsommar heter årets vårkollektion från Järbo. Här möts traditionell stickning med det moderna. Vi ser mycket spets och olika strukturer i plaggen.

Kollektionen består av 3 häften, där två är till vuxna och ett till barn.

Häftena är tryckta på matt papper och är mycket vackra. De kostar 79kr styck.

Midsommar

I kollektionen Midsommar bjuder Järbo in till sommarfest med släkt och vänner – när blomsterängarna är som allra vackrast! Slå dig ner till bords i goda vänners lag – vi dukar upp på ängen. Bind kransar med nära och kära. Plocka sju sorters blommor och njut av midsommarnattens säregna magi. Vårens kollektion är en blandning av spännande strukturmönster, mönsterbårder och vilsam slätstickning. Festfina sommarplagg och svala sommarsockor möter mjuka tröjor, koftor och sjalar för sommarhalvårets lediga stunder. Välkommen att följa oss i midsommardansen! #järbomidsommar

Midsommar 1- mönsterhäfte 21

Det första Midsommarhäftet bjuder på vacker mönsterstickning och spännande strukturstickning – med inspiration av den svenska sommaren. En prunkande rosenbård sätter tonen för denna kollektion.

Här möter du klassiska plagg i ny tappning designade av några av Skandinaviens främsta designers. Sticka allt från koftor till sommarsockor, sjalar och sommartoppar – i naturmaterial av bästa kvalitet!


MIDSOMMAR 2- Mönsterhäfte 22

I del två ligger tonvikten på mjuka, sommarlätta plagg att fylla din stickade garderob med. Till exempel tröja, sommartoppar, sommarsockor, kjol och kofta – även här med inslag av spets- och strukturstickning. Häftet innehåller bland annat plagg i lin, bomull, merinoull och mohair – sköna kvaliteter att möta sommaren i. Sticka dina egna sommarklassiker att bära när sommaren är som vackrast.


MIDSOMMAR BARN – Mönsterhäfte 23

Midsommar – barn, innehåller plagg för somriga barn med spring i benen. Och precis som den övriga Midsommarkollektionen, stickas plaggen i mjuka, behagliga material som lin, bomull och merinoull.

Plaggen är gjorda för att kunna mixas och matchas efter behag. Du hittar bland annat ett virkat babyset i häftet, och kronan på verket är en stickad folkdräkts-klänning – perfekt för midsommarfirandet!