VÅRMÖNSTER -2024


Här är de beskrivningar/kollektioner vi fått in under vår och sommaren 2024.

SANDNES

Nytt för i år är att Sandnes beskrivningar nu säljs i enkelmönster. I mönstret finns även en qr-kod som gör att du kan spara ner mönstret i ditt bibliotek på Sandnes hemsida. Sandnes beskrivningar säljs endast tillsammans vid köp av Sandnes Garn.


LANG YARNS

Vackra garnet Paradise har kommit i flera nya färger och finns nu i 13 vackra färger!


FILCOLANA- TIVOLI GARDEN

Filcolanas kollektion Tivoli Gardens innehåller de mönster som deras designers har inspirerats av från Tivolis och Tivolis trädgårdshistoria. Någon har hittat inspiration i renässansträdgårdarna, andra i den glada, färgglada, samtida nöjesparken.


SVARTA FÅRET- SUMMER BREEZE

Denna kollektion andas modern, svensk sommar och bär med sig såväl trendiga plagg som nyskapande tolkningar av tidlösa klassiker. Häng med på Svarta Fårets stickalong på Visby- en ny tappning på klassiska pippitröjan.


JÄRBO- SKÄRGÅRD

Vårens kollektion innehåller tidlösa flätor och spännande Fair Isle-mönster. Se all design här>>


DROPS DESIGN/ GARNSTUDIO

Garnstudio släpper ny design hela våren. Och som vanligt är all deras design gratis att ladda ner och de har länkade teknikvideos passande till beskrivningen. I denna kollektion finns plagg till alla stickare! För dig som vill sticka på traditionellt sätt i stycken med montering eller på rundsticka utan montering. Här hittar du deras vår- och sommarkollektion>>

Beach Lines, rundsticka uppifrån- och ned, stickad i Sky
Sunshine Trail, rundsticka nerifrån och upp, stickad i 3 trådar Kidsilk